Wanneer u in ons ruime assortiment een keuze heeft kunnen maken voor een of meerdere artikelen dan kunt u bij het gewenste artikel klikken op "Toevoegen aan pre-order". Het artikel wordt dan rechts boven in uw scherm toegevoegd aan het gedeelte "Pre-Order". Hier kunt u zien welke artikelen hier allemaal al in zitten en kunt u nog eventuele wijzigingen aanbrengen.

Op het moment dat u een artikel toegevoegd wordt er kort een melding getoond dat het artikel toegevoegd is aan de pre-order. Waarna u weer verder kunt gaan met artikelen selecteren indien gewenst. Als u alle artikelen heeft "verzameld" kunt u klikken op "Naar uw pre-order". Daar ziet u een totaaloverzicht met alle geselecteerde artikelen en de totaalprijs van uw pre-order. Ook hier kunt u eventueel nog aanpassingen doen.


Persoonlijke gegevens

Als alle artikelen correct zijn kunt u klikken op volgende en wordt u gevraagd om uw gegevens in te vullen. Klik vervolgens op "registeren" om uw gegevens vast te leggen. Heeft u al een account dan kunt u ook inloggen in plaats van opnieuw uw gegevens invullen.


Aanvullende informatie

Naast uw persoonlijke gegevens kunt u ook aanvullende informatie invullen, waarbij de reserveringsdatums verplicht zijn.

Bezorgen en ophalen
Wanneer u wilt dat wij de artikelen bij u komen bezorgen en ophalen dan kunt u dit hier aangeven. LET OP, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Opzetten en afbreken
Wanneer u wilt dat wij de artikelen bij u komen opbouwen en deze ook weer afbreken dan kunt u dit hier aangegeven. LET OP, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Begeleiding (min. 4 uur)
Wenst u professionele begeleiding bij de artikelen dan is dat ook mogelijk. Hiervoor geldt wel een minimale afname van 4 uur. Een (of meerdere) medewerkers van De Rekreatiebaron zullen u dan begeleiding. LET OP, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.


Bevestigen

Nadat alles is ingevuld klikt u op "Gereed". Uw pre-order wordt dan aangemaakt in ons systeem. U krijgt op het scherm een bevestiging hiervan en na enkele ogenblikken ook automatisch een e-mail met daarin een overzicht van uw pre-order.


Uw order is nog niet definitief

Op het moment dat u uw pre-order heeft verzonden is uw order nog niet definitief. Wij zullen in ons systeem kijken of alle artikelen op de gewenste data beschikbaar zijn en of alles klopt. Indien nodig nemen wij contact met u op. Als alles beschikbaar is en klopt, krijgt u van ons nog een definitieve bevestiging of offerte.


Meer informatie

Voor meer informatie over het reserveren van (een) artikel(en) kunt u ons bereiken: per telefoon 0316 532300, per e-mail of via het contactformulier.

U kunt uitsluitend artikelen reserveren via ons pre-order systeem.

U ontvangt dan binnen 24 uur van ons bericht terug.